09:53 / 08.10.2021.

Autor: M.Š./Hina/HRT

Murrayju vratili tenisice i vjenčani prsten

Vjenčanje Andyja Murrayja i Kim Sears

Vjenčanje Andyja Murrayja i Kim Sears

Foto: Russell Cheyne/File Photo / REUTERS

Bivši prvi igrač svijeta Škot Andy Murray dobio je natrag svoj vjenčani prsten i tenisice koje mu je netko ukrao prije njegovog prvog meča na teniskom turniru u Indian Wellsu.

Naime, Škotu su nakon treninga ukrali tenisice na čijim vezicama uvijek pričvršćuje vjenčani prsten.

 Ostavio ih je ispod automobila jer su jako smrdjele. Nakon što je putem Instagrama zatražio pomoć, tenisice, a i prsten, su mu vraćeni.

- Bilo bi lijepo kad bismo ovo podijelili i pomogli mi da pronađem vjenčani prsten, zatražio je putem društvenih mreža, Instagrama i Twittera34-godišnji osvajač tri grand slam turnira.

No, kako su predmeti brzo vraćeni Murray je na Instagramu objavio videosnimku u kojoj se najprije zahvalio svima koji su mu pomogli u potrazi za tenisicama, rekao da je imao neke razgovore sa sigurnosnom službom hotela, a zatim je pokazao da je dobio tenisice s prstenom na vezicama.

- Biste li mi vjerovali? Još uvijek smrde, ali su vraćene. I vjenčani prsten se vratio i opet sam dobro sa suprugom. Idemo!, rekao je Andy Murray.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!