13:36 / 07.10.2021.

Autor: A.M./Hina

Murrayju ukraden vjenčani prsten, kojeg je ostavio uz tenisice

Andy Murray

Andy Murray

Foto: . / REUTERS

ATP turnir u Indian Wellsu nije ni započeo, a nekadašnji najbolji svjetski tenisač Andy Murray već se suočio s neugodnostima.

Naime, Murrayju su ukradene tenisice, ali i vjenčani prsten koji je bio pričvršćen za jednu od dvije vezice. Murray ga tamo vrlo često stavlja, valjda za sreću, od 2015. godine kada se oženio. Isto je učinio i u Indian Wellsu gdje se nakon treninga vratio u hotelsku sobu, ali je istovremeno ostavio tenisice (uz vjenčani prsten) ispred sobe kako bi se prozračile.


- Nažalost nemam balkon u sobi, a tenisice sam morao ostaviti negdje kako bi se prozračile jer su bile oznojene i vlažne. Nisam ih ostavio u sobi nego ispred vrata od sobe. Kada sam sljedeći put pogledao nije bilo ni tenisica, a ni prstena, rekao je Murray.


I dok je rezervne tenisice vrlo brzo nabavio iako nisu identične mojima, posao oko prstena će biti nešto kompliciraniji. Jedan od pokušaja Murrayja je i slanje on-line molbi da mu se pomogne u potrazi za izgubljenim vjenčanim prstenom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!