10:18 / 12.09.2020.

Autor: K.L./HRT

Medvedev izgubio živce: Oprostite, ali mislim da sam ubio nekoga?!

Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports

Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports

Foto: - / -

Ruski tenisač Daniil Medvedev na polufinalnom meču US Opena protiv Austrijanca Dominica Thiema još jednom je podigao prašinu.
Ruski tenisač Daniil Medvedev na polufinalnom meču US Opena protiv Austrijanca Dominica Thiema još jednom je podigao prašinu u New Yorku prozvavši suca i supervizora. Zverev i Thiem u finalu US Opena

Sve je počelo sa servisom Rusa kod kojeg je traži provjeru, no sudac Damien Dumusois nije mu dozvolio "challenge" jer je smatrao da se prekasno odlučio za njega. Medvedev je tad prošao mrežu na drugu polovicu terena da pokaže gdje je bio trag loptice, no dobio je opomenu jer se ne smije prelaziti na protivničku stranu.

Krenuo je Medvedev tada u svađu sa sucem, ali i supervizorom Wayneom McKewenom koji je bio pokraj terena.

- US Open je šala, već smo vidjeli što se dogodilo ovdje u 4. kolu. Što sam napravio? Oprostite, ali mislim da sam ubio nekoga...Moja greška što sam prelazio mrežu. Moje najdublje isprike cijelom US Openu. Moj Bože, sarkatično je komentirao Medvedev nakon poena koji je Thiemu dao vodstvo od 4:2 u prvom setu.
- Vi sjedite pored terena i nikad apsolutno ništa ne radite. Ne radite apsolutno ništa, dodao je.

Zanimljivo, Dumusois je isti sudac koji je i prošle godine dao opomenu Medvedevu koji je agresivno uzeo ručnik iz ruku sakupljača loptica.


Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports

Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!