21:57 / 16.09.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Mate Pavić najglasniji na tribinama, ali i u slavlju

-

-

Foto: - / -

Predvodio je navijanje na klupi naše reprezentacije, a nakon što je Borna Ćorić pobijedio Francesa Tiafoea mikrofon nije ispuštao iz ruke.
Mate Pavić, koji se nakon četiri godine vratio u hrvatsku Davis Cup reprezentaciju, bio je među najglasnijim navijačima Borne Ćorića tijekom odlučujućeg dvoboja protiv Amerikanaca u Zadru u polufinalu Davis Cupa.

Predvodio je navijanje na klupi naše reprezentacije, a nakon što je Ćorić pobijedio Francesa Tiafoea mikrofon nije ispuštao iz ruke. Najprije je na terenu poveo pjesmu Dalmacijo, moja ružo procvala, a zatim i u našem studiju na Višnjiku s ostalim tenisačima otpjevao Večeras je naša fešta.
Ovdje nitko nije normalan, pjevali su zagrljeni tenisači i stručno vodstvo nakon odlaska s terena, a repertoar su proširili Ivan Dodig i Mate Pavić, koji su uživo na Instagramu zapjevali Dao bih sto Amerika.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!