13:48 / 23.11.2018.

Autor: HRT

Ljubičić ekskluzivno za HRT o suradnji s Federerom i Ćoriću

-

-

Foto: - / -

Bivši hrvatski tenisač Ivan Ljubičić gostovao je u HRT-ovoj emisiji uoči finala Davis Cupa između Hrvatske i Francuske u Lilleu.
Bivši hrvatski tenisač Ivan Ljubičić gostovao je nakon dvije godine medijske šutnje prema hrvatskim medijima u HRT-ovoj emisiji uoči finala Davis Cupa između Hrvatske i Francuske u Lilleu.

Velika prilika, fenomenalna organizacija i uzbuđen sam i ja. Na papiru smo favoriti. I Borna i Marin igraju dobar tenis, ne moramo biti zabrinuti zbog toga. Vjerujem dečkima, nebi potpisao za 1-1 nakon prvog dana, ali moramo to pokazati na terenu. Moramo pokazati koliko smo spremni osvojiti Davis Cup, rekao je Ljubičić koji je kratko govorio o suradnji s Rogerom Federerom.

Meni je iz početka malo neobično. Imali smo prijateljski odnos i prije, a kasnije se pretvorilo u normalan trenersko-igrački odnos. I meni je sve to sada normalno, dodao je Ljubičić. Ne vidim ja njega kao ikonu, njega vidim Rogera kao prijatelja, rekao je Ljubičić, a zatim krenuo o Borni Ćoriću.

Borna je perspektivan igrač, on je u fazi izgradnje. Prišao je meni da radimo skupa. Radimo na komercijalnoj bazi kao menadžer, ja sam potrudio da mu složim ekipu. S njima sam i ja radio kao igrač. I on je imao fenomenalnu sezonu i svi smo sretn
i, između ostalog rekao je Ljubičić.

Pogledajte cijeli razgovor!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!