09:14 / 29.06.2020.

Autor: A.M./Reuters

Kyrgios ponovo "opleo" po Zverevu: Zar opet, sebični čovječe?

Nick Kyrgios (Screenshot: YouTube)

Nick Kyrgios (Screenshot: YouTube)

Foto: - / -

Australski tenisač Nick Kyrgios nastavlja s kritikama na račun sudionika Adria Toura, sad je opet napao Alexandera Zvereva zbog nepotvrđenog videa plesa u noćnom klubu.
Australski tenisač Nick Kyrgios nastavlja s kritikama na račun sudionika Adria Toura, sad je opet napao Alexandera Zvereva nakon što se u nedjelju pojavio video koji pokazuje Nijemca kako pleše u punom noćnom klubu . Ne bi to možda bio problem da sedmi tenisač svijeta nije obećao kako će u dvotjednu samoizolaciju nakon pojave koronavirusa na Adria Touru. Video je na Instagramu objavio njemački dizajner  Philipp Plein, no ubrzo ga je obrisao. Nije bilo naznaka kad je video zapravo snimljen.  -  Dakle, probudim se i vidim nove kontroverzne stvari po svijetu. No jedna koja mi je posebno zapela za oko je Saša Zverev. Opet čovječe, zar opet? Pa koliko sebičan moraš biti za to?, zapitao se Kyrgios, koji je postao jedan od najvećih kritičara Adria Toura, ali i planova za povratak tenisa, te se prometnuo u moralnu vertikalu teniskog svijeta. - Ako objaviš tweet o tome da ideš u dvotjednu samoizolaciju, odnosno objavi ga vjerojatno tvoj menadžment, još se pritom ispričaš publici jer si riskirao zdravlje drugih... , pa imaj barem obzira da stvarno odradiš ta dva tjedna u samoizolaciji, napisao je Kyrgios.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!