20:04 / 15.08.2019.

Autor: I.L.K./Hina

Kyrgios kažnjen sa 113.000 dolara nakon još jednog ispada

-

-

Foto: - / -

Na videosnimci se vidi kako je ušao u hodnik svlačionice razbijajući rekete, a onda se okrenuo i vratio na teren.
Australski tenisač Nick Kyrgios kažnjen je sa 113.000 američkih dolara zbog posljednjeg ispada kada je tijekom susreta 2. kola na ATP turniru u Cincinnatiju protiv Rusa Karena Hačanova iskazao krajnje nepoštovanje glavnog suca.

Nakon što je izgubio drugi set Kyrgios je rekao sucu Fergusu Murphyju da ide na WC. Sudac mu nije dopustio, ali ga je Australac ignorirao i napustio je teren uzevši sa sobom dva reketa.

Na videosnimci se vidi kako je ušao u hodnik svlačionice razbijajući rekete, a onda se okrenuo i vratio na teren. Poslije toga, cijelo se vrijeme dok je bio na terenu žalio i svađao se sa sucem, a po završetku meča ga je i opsovao i nije se rukovao s njim.

Kyrgios, 27. tenisač svijeta, u više je navrata kažnjen novčano zbog nesportskog ponašanja, a u svibnju je diskvalificiran s turnira u Rimu jer je u napadu bijesa bacio stolac na terenu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!