HTS osigurao 50 posto popusta na ulaznice za hrvatske navijače

04.12.2021.

14:51

Autor: A.M./Hina

Marin Čilić

Marin Čilić

Foto: Susana Vera / REUTERS

Hrvatski teniski savez (HTS) objavio je kako je omogućio da navijači hrvatske reprezentacije mogu kupiti ulaznice za nedjeljni finale Davis Cupa u Madridu uz 50 posto popusta.


Iz HTS-a su na svojim internetskim stranicama objavili i proceduru za kupnju ulaznica:


1) kliknite na poveznicu https://proticketing.com/daviscupfinals_partners/en_US/entradas/evento/20153/session/1149307/select?viewCode=Vista_Principal


2) Otvorit će se na karti mjesta sa sektorima u različitim bojama. Ako kupujete s mobilnog uređaja, potrebno je kliknuti na zeleni gumb ODABIR NA KARTI, jer ti uređaji otvaraju automatski odabir u unaprijed određenom formatu.


3) Nakon što su ulaznice odabrane, pojavit će se polje "Imate promotivni kod?" Ondje trebate upisati kod CRODAVIS i kliknuti na tipku VALIDATE. Vaš promo kod će vam dati 50% popusta na cijenu ulaznica.


4) Kada se zelena kvačica pojavi pored koda, trebate odabrati karte s kojima želite potvrditi kod. Važno je da odaberete ulaznice, jer ako ih ne odaberete, nećete moći nastaviti s procesom plaćanja.


5) Sada trebate ispuniti obrazac s podacima o plaćanju i nastaviti s plaćanjem. Preporučujemo da ne napuštate stranicu dok ne vidite poruku da je plaćanje uspješno obavljeno. Ulaznice će biti poslane na isti e-mail koji je naveden u obrascu za plaćanje i možete ih preuzeti s računa o kupnji.


Hrvatska će u finalu ovogodišnjeg Davis Cupa u nedjelju u Madridu od 16 sati igrati protiv pobjendika drugog polufinala u kojem se sastaju Rusija i Njemačka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!