23:26 / 19.07.2019.

Autor: L.M./HRT

HRT-u posebno priznanje u Umagu

Foto: Lovorko Magdić

Foto: Lovorko Magdić

Foto: - / -

U Umagu je večeras održana velika svećanost u povodu 30 godina ATP turnira.
U Umagu je večeras održana velika svečanost u povodu 30 godina ATP turnira.

Posebna priznanja dobili su tenisači Goran Ivanišević, Goran Prpić i Ivan Ljubičić, direktori turnira Slavko Rasberger, Vanja Božičković i Lawrence Frankopan, Loretta Krota i Slobodan Kalanj, koji su sudjelovali u organizaciji turnira sva tri desetljeća, novinar Novog lista Zlatko Horvat koji je ovdje 29. godinu, dugogodišnji šef press-centra Neven Bertičević i drugi...

Posebno priznanje ATP turnira u Umagu za više godišnju medijsku promociju turnira i tri desetljeća protkanu iznimno uspješnu medijsku i poslovnu suradnju primila je Hrvatska radiotelevizija.

Priznanje i posebnu monografiju u ime HRT-a primili su glavni urednik svih programa HRT-a Bruno Kovačević i producent Željko Plavec, a tom prigodom prikazan je i dokumentarni film o 30 godina umaškog ATP turnira, koji će sutra biti prikazan na 2. programu HTV-a u 16.57. Ovoga vikenda u Umagu će biti i glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!