14:33 / 29.09.2020.

Autor: K.L./HRT

Hačanov odgovorio Kyrgiosu: Pitam se tko ima pravi problem

Karen Hačanov (REUTERS/Cathrin Mueller)

Karen Hačanov (REUTERS/Cathrin Mueller)

Foto: - / REUTERS

Australski tenisač Nick Kyrgios oštro je reagirao na riječi bivšeg tenisača i komentatora i Matsa Wilandera.
Australski tenisač Nick Kyrgios oštro je reagirao na riječi bivšeg tenisača i komentatora i Matsa Wilandera koji je, nakon uvjerljivog poraza u prvom kolu Roland Garrosa od Stana Wawrinke, Andyju Murrayju poručio da treba razmisliti o povlačenju.

- Šuti Mats, nikoga nije briga. Muzz, znaš koliko god dugo igrao, mi ćemo te cijeniti i uživati u tvojem tenisu. Također, nikad nisam vidio poen Matsa Wilandera, napisao je Kyrgios.

Na tu njegovu poruku javio se ruski kolega Karen Hačanov.

- Nick, prijatelju. Ovo je previše, pokaži malo poštovanja.
Kyrgios mu je odgovorio:

- Ne, dobro sam. Muzz i ja poštujemo jedan drugoga i kad netko počinje govoriti o nekom mom, ja ću ići na njega. Trebao bih poštivati Matsa? Za što? Jer je udarao lopticu preko mreže? Za to ne dajem drugima poštovanje.

Hačanov je završio njihovu prepisku:

- Brate, to je tvoja odluka. Mislim da si dobar lik i nemam problema s tobom. Ali kad sam sjediš doma i pišeš komentare o drugim igračima, zapitam se tko ima pravi problem. Hačanov je trenutačno u Parizu gdje igra Roland Garros, dok je Kyrgios u rodnoj Australiji, nije nastupao na Touru nakon nastavka sezone koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!