12:45 / 10.02.2020.

Autor: M.Š./HRT

Federer oduševljen nakon meča s Nadalom i Billom Gatesom

Foto: REUTERS/Mike Hutchings

Foto: REUTERS/Mike Hutchings

Foto: - / REUTERS

Odigran je humanitarni teniski meč u Cape Townu u kojem su sudjelovali Švicarac Roger Federer, Rafael Nadal, Bill Gates i Trever Noah.
Odigran je humanitarni teniski meč u Cape Townu u kojem su se prikupljala sredstva za Zakladu Rogera Federera.

Uz dvoboj Rogera Federera i Rafaela Nadala, u parovima su uz njih nastupili i mulitmilijarder Bill Gates te južnoafrički komičar Trevor Noah.

- Nezaboravna večer. Prikupili smo 3,5 milijuna dolara za pomoć ranjivoj djeci u regiji, postigli smo svjetski rekord s više od 51 tisuće gledatelja na teniskom meču te smo se dobro zabavili. Hvala trojici inspiriranih filantropa, Rafi, Billu i Trevoru što su sudjelovali u ovom emotivnom trenutku. Hvala stotinama ljudi koji su sudjelovali u organizaciji ovoga meča u Africi i stvorili prvoklasni događaj. Ali, najviše od svega, hvala ti Južnoafrička Republika, hvala ti Cape Town za toplu podršku i što ste pomogli onima koji su u potrebi, napisao je švicarski tenisač na svojem Instagram profilu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!