18:51 / 09.09.2020.

Autor: HRT

Dva Hrvata na jutarnjoj kavi, ali samo jedan će osvojiti US Open

Screenshot HRT

Screenshot HRT

Foto: - / HRT

Dobro raspoloženje vlada među hrvatskim Davis Cup reprezentativcima, što pokazuje i video kojim su se javili iz New Yorka.
Hrvatska će ove godine sigurno imati pobjednika US Opena u konkurenciji muških parova, nakon što se  31-godišnji Nikola Mektić plasirao u finale s Nizozemcem Wesleyem Koolhofom, to isto uspjelo je i 27-godišnjem Splićaninu Mati Paviću s Brazilcem Brunom Soaresom.

Dobro raspoloženje vlada među hrvatskim Davis Cup reprezentativcima, što pokazuje i video kojim su se javili za HRT iz New Yorka.

- Ovdje sjedim sa svojim protivnikom, pijemo jutarnju kavicu... Evo, za potrebe ovog videa ćemo pričati, inače ne pričamo...Posvađani smo dva dana i ne pričamo..., šale se obojica.

- Znate kako kažu trpite prijatelja blizu, neprijatelja još bliže..., govori Mate Pavić. Finalni dvoboj na rasporedu je u četvrtak od 21 sat.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!