Đoković stigao u Zadar: Jedva čekam izaći na teren

16.06.2020.

15:52

Autor: HRT

default error photo
Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković u ranim je poslijepodnevnim satima u utorak sletio u Zračnu luku Zadar.
Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković u ranim je poslijepodnevnim satima u utorak sletio u Zračnu luku Zadar. Prvi je ovo susret Đokovića i Zadra.

Ususret dolasku Novak je izjavio: - Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim tenisačima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, glazbenicima koji su se odazvali, medijima, jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će divnu, snažnu pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta!, prenosi Hrvatski teniski savez.

Novaka Đokovića u Zračnoj je luci dočekala predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić koja je tom prilikom poželjela dobrodošlicu Novaku i pratnji: - Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku. Zahvalni smo što je Adria Tour ovog vikenda upravo u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmjerna sportska i turistička promocija za Hrvatsku. Vjerujem da će Vam se svidjeti novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza na kojem se igra Tour. Svim tenisačima želim dobre mečeve i neka najbolji pobjedi!

Adria Tour nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!