20:37 / 16.06.2020.

Autor: Željko Kapelari/HRT

Đoković: Sretan sam što sam u gradu tako bogate sportske tradicije

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Novak Đoković obišao je terene na Višnjiku gdje će se igrati Adria Tour.
Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković i organizator Adria toura stigao je danas u Zadar gdje će nastupiti na humanitarnom turniru koji će se igrati od 19. do 21. lipnja. Prvi turnir u nizu održan je prošlog vikenda u Beogradu.

Posjetio je Đoković i terene u ŠC Višnjik u pratnji Gorana Ivaniševića, Ive Majoli i Nikoline Babić.

- Glavni teren djeluje vrlo dobro i tribine su impresivne, stadion stvarno izgleda fantastično, za sada je dozvoljeno 4500 tisuće posjetitelja a može primiti 9000. Zahvalan sam što ćemo imati i toliko ljudi koji će nas doći gledati,ističe Novak.

Prvi dojmovi po dolasku u Zadar.

- Ja i moja obitelj imali smo predivan doček, ovo mi je prvi put da sam u Zadru, u mnogo drugih dijelova Hrvatske sam bio tako da se veselim što ću sada imati priliku upoznati i ovaj grad. Ovo je grad sporta, košarke, rukometa, tenisa, tradicija i kultura sporta u ovom gradu je duga i baš sam sretan  što sam došao tu.

Poziv Zadranima.

- Naravno, dođite da uživamo u sportskom, humanitarnom i glazbenom spektaklu koji ćemo priuštiti svima koji dođu, na kraju će Đoković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!