08:06 / 08.09.2020.

Autor: I.L./HRT

Đoković moli navijače da prestanu vrijeđati linijsku sutkinju

Novak Đoković i sutkinja (Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports)

Novak Đoković i sutkinja (Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports)

Foto: - / -

Navijači se ne mogu pomiriti s činjenicom da je Đoković izbačen s turnira.
Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković ponovno se oglasio nakon što je na društvenim mrežama izdao priopćenje u kojem se ispričao linijskoj sutkinji jer ju je nenamjerno napucao lopticom. Ispričao se nakon incidenta i organizatorima Grand Slama, koji su ga u skladu s pravilima diskvalificirali.

I dok je Đoković odlučio "ovo neugodno iskustvo pretvoriti u važnu životnu lekciju" , njegovi se navijači ne mogu pomiriti s činjenicom da je trostruki pobjednik US Opena izbačen s turnira. Kao glavnog krivca proglasili su ozlijeđenu sutkinju, koju je dio medija u Srbiji prozvao "glumicom" i "ljubiteljicom Hrvatske i alkohola".

Navijači srpskog tenisača pronašli su sutkinju na društvenim mrežama i počeli je vrijeđani jer je, prema njihovu mišljenju, pretjerala s glumom nakon udarca u vrat koji je dobila.

- Dragi moji navijači, hvala vam na svim pozitivnim porukama. Molim vas zapamtite da je linijskoj sutkinji, koju je loptica pogodila, također potrebna naša podrška. Nije napravila ništa loše. Molim vas da je podržite, napisao je Đoković i dodao: - Od ovog trenutka postajemo jači i uzdižemo se. Europo, stižem.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!