19:52 / 07.03.2020.

Autor: M.M./Hina

Davis Cup - Nagal: Ovo nije bio moj dan

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ovo nije bio moj dan. Ništa nisam uspio napraviti od onoga što sam zamislio, izjavio je indijski Davis Cup reprezentativac Sumit Nagal.
- Ovo nije bio moj dan. Ništa nisam uspio napraviti od onoga što sam zamislio, izjavio je indijski Davis Cup reprezentativac Sumit Nagal koji je osvojio svega jedan gem (6-0, 6-1) u dvoboju protiv Marina Čilića, čijom je pobjedom Hrvatska svladala Indiju sa 3-1 i izborila plasman na završni turnir u Madridu. 

- Rečeno mi je u petak navečer da ću igrati. Imao sam neke zamisli, ali ništa od toga nisam uspio napraviti. Jednostavno, dogodi se takav dan, izjavio je 127. tenisač svijeta koji se na terenu zadržao svega 56 minuta.

- Ni na koji način nisam uspio zaprijetiti Čiliću. Njemu su ovakvi uvjeti odgovarali. Relativno brza podloga, niski odskok lopte, sve je to išlo njemu na ruku. Nisam mu ništa mogao, zaključio je 22-godišnji Nagal koji neće po dobrome pamtiti nastup u zagrebačkom Domu sportova.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!