16:51 / 23.11.2018.

Autor: A.M./I.L.K./HRT

Ćorić: Zadnjih dana bio sam jako nervozan, ali na terenu ne

-

-

Foto: - / -

Zadnjih par dana bio sam jako nervozan, nikad nisam osjećao takvu nervozu, ali kad sam izašao na teren sve me prošlo, rekao je Borna Ćorić.
Zadnjih par dana bio sam jako nervozan, nikad nisam osjećao takvu nervozu, ali kad sam izašao na teren sve me prošlo, rekao je Borna Ćorić nakon što je pobjedom nad Jeremyjem Chardyem osvojio prvi bod za Hrvatsku u finalu Davis Cupa. Bedreni mišić me muči, osjetio sam problem, pa sam rekao bolje da sad stanem, da me malo izmasira u trenutku dok imam break prednosti, da se nešto ne zakomplicira, objasnio je u izjavi za HRT medicinsku stanku potkraj meča. Rekao je i kako ne očekuje veće probleme.
Susret je trajao dva sata i 19 minuta. Ispričavam se. Znam da volite duge mečeve, pet setova i drame, vidio sam i da je predsjednica bila nervozna, pa sam odlučio u tri seta lagano, našalio se Ćorić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!