18:17 / 05.09.2020.

Autor: A.M./HRT

Ćorić za HRT: Ne možeš spasiti šest meč-lopti bez sreće

Borna Ćorić (Screenshot: HRT)

Borna Ćorić (Screenshot: HRT)

Foto: - / HRT

Stvarno mi je jako drago da sam uspio izvući ovaj meč, bio mi je jako bitan. Na kraju sam imalo i malo sreće, ne možeš spasiti šest meč-lopti bez sreće, rekao je Borna Ćorić.
Borna Ćorić napravio je nešto posebno, vratio se nakon zaostatka 2:1 u setovima i 5:1 u četvrtom setu i pobijedio Grka Tsitsipasa. Odjeknula je njegova pobjeda teniskim svijetom, a mnogi su požalili da nije bilo publike, zamišljajući kakav bi to tek bio spektakl pred 10 i više tisuća navijača na tribinama US Opena. - Stvarno mi je jako drago da sam uspio izvući ovaj meč, bio mi je jako bitan. Na kraju sam imalo i malo sreće, ne možeš spasiti šest meč-lopti bez sreće, moram biti iskren, ali isto tako na neke sam odigrao stvarno super poene. Jako mi je drago da sam prošao dalje i nadam se da ću se uspjeti oporaviti za sljedeči meč, rekao je u izjavi za HRT Borna Ćorić.
 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!