18:47 / 07.10.2020.

Autor: Sport/TVD2

Čilić: Ovo je jedna lijepa i pozitivna priča

Marin Čilić (Screenshot HRT)

Marin Čilić (Screenshot HRT)

Foto: - / HRT

Iako mu na teniskim terenima posljednjih mjeseci ne ide onako kako bi želio, Marin Čilić ima razloga za zadovoljstvo radom svoje zaklade.
Iako mu na teniskim terenima posljednjih mjeseci ne ide onako kako bi želio, Marin Čilić ima razloga za zadovoljstvo radom svoje zaklade koja već dvije godine stipendira darovitu djecu i mlade koje razne okolnosti, poput nedostatka financijskih sredstava, sprječavaju da usavrše svoje vještine i ostvare snove.

- Ovo je jedna lijepa i pozitivna priča da im podarimo dodatnu pozitivu da budu bolji i da rade više. Čak i oni koji ne dobiju stipendiju  u ovoj godini da se trude i da budu što  bolji u narednoj godini da dobiju stipendiju u sljedećoj godini. time smo baš preponosni, do sad smo donirali oko 450 tisuća kuna, a ove godine ide još 250. Dosta veliki iznos za našu mladu zakladu i presretni smo zbog toga, rekao je Čilić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!