18:29 / 28.12.2018.

Autor: I.Ž.K./HRT

Čilić odustao od nastupa u Indiji na otvaranju sezone

Marin Čilić (Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)

Marin Čilić (Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić odustao je od nastupa na ATP turniru Tata Open Maharashtra u indijskom gradu Puneu koji počinje 31. prosinca.
Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić odustao je od nastupa na ATP turniru Tata Open Maharashtra u indijskom gradu Puneu.

Nova teniska sezona počinje 31. prosinca, a uz ovaj turnir, tenisači će nastupiti i u Brisbaneu te Dohi, dok tenisačice očekuju turniri u Brisbaneu, Shenzhenu i Aucklandu. 

- Žao mi je što moram objaviti da se povlačim s Tata Opena. Iskreno se ispričavam navijačima i organizatorima. Nadao sam se povratku, no bolovi u koljenu su se pojačali. Ne mogu doći na turnir znajući da nisam 100% spreman. Nedostajat će mi proslava Nove godine u Indiji, no nadam se da ću se vratiti sljedeće godine. Sretni blagdani svima i veselim se da ću vas vidjeti u Australiji, objavio je Čilić putem Instagrama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!