12:08 / 21.07.2020.

Autor: A.M./Hina

Četiri Grand Slam pobjednice dolaze u Lexington

Venus Williams (Foto: Ryan Nixon/Handout via REUTERS )

Venus Williams (Foto: Ryan Nixon/Handout via REUTERS )

Foto: - / REUTERS

Organizatori WTA turnira koji bi se trebao održati od 10. do 16. kolovoza u Lexingtonu objavili su da su osigurali nastup četiri Grand Slam pobjednice.
Organizatori WTA turnira koji bi se trebao održati od 10. do 16. kolovoza u Lexingtonu u američkoj saveznoj državi Kentucky objavili su kako su na inauguralnom izdanju ovog turnira osigurali nastup četiri Grand Slam pobjednice.
Sloane Stephens i Sereni Williams, koje su još ranije potvrdile nastup, pridružile su se i Venus Williams te Bjeloruskinja Viktoria Azarenka.
Za Serenu Willams nastup u Kentuckyju bit će prvi od izbijanja pandemije koronavirusa, dok će Venus u Lexingtonu prvi put nastupiti na WTA Touru nakon što je zagazila u peto desetljeće života, ona je 17. lipnja napunila 40 godina.
Sezona na WTA Touru prekinuta je od sredine ožuka, a trebala bi se nastaviti turnirom u Palermu koji počinje 3. kolovoza.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!