16:33 / 12.11.2018.

Autor: A.M./HRT

Brutalni sudar Mahuta i reklamnog panoa u meču s Pavićem i Marachom

Nicolas Mahut (Screenshot: HRT)

Nicolas Mahut (Screenshot: HRT)

Foto: - / HRT

Francuski Davis Cup reprezentativac Nicolas Mahut malo je preoptimistično krenuo na jednu loptu u meču s Matom Pavićem i Oliverom Marachom na ATP finalu.
Mate Pavić i Oliver Marach upisali su prvu pobjedu na ATP finalu u Londonu, sa 6:4, 7:6 (3) svladali su francusku kombinaciju Nicolas Mahut/Pierre Huges Herbert.

Iz susreta bilježimo zanimljiv trenutak. Francuski Davis Cup reprezentativac Nicolas Mahut malo je preoptimistično krenuo na jednu loptu pa se sudario s reklamnim panoom i ozlijedio. Meč je bio prekinut i Mahutu je na terenu i u svlačionici pružena liječnička pomoć, nakon čega je ipak nastavio meč. O težini ozljede može se samo nagađati, s obzirom da je opet zaigrao  vjerojatno je lakša, no Mate Pavić sumnja i u to.

Na trenutke je izgledao kao da jedva hoda, a onda bi zaigrao normalno. Ne znam koliko je stvarno boli osjećao, jer do kraja dvoboja stvarno se morao potruditi. Čini mi se da je više glumio nego što ga je stvarno boljelo
, rekao je Pavić.
Nicolas Mahut (Screenshot: HRT)

Nicolas Mahut (Screenshot: HRT)

Foto: - / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!