14:24 / 10.09.2020.

Autor: A.M./Hina

ATP u teniski kalendar dodao četiri nova turnira za 2020.

Ilustracija (Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports)

Ilustracija (Foto: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports)

Foto: - / -

Udruženje profesionalnih tenisača (ATP) objavilo je u četvrtak kako su još četiri turnira dodana u njihov kalendar za 2020. godinu.
Udruženje profesionalnih tenisača (ATP) objavilo je u četvrtak kako su još četiri turnira dodana u njihov kalendar za 2020. godinu kako bi igrači dobili dodatne prilike za zaradu od turnirskih nagrada, ali i osvajanje bodova za rang-ljestvicu.
Tako su status ATP 250 turnira dobila dva dvoranska turnira koja će se igrati sredinom listopada u njemačkom Koelnu, turnir na zemljanoj podlozi na Sardiniji, koji će se igrati od 12. do 18. listopada te dvoranski turnir u kazahstanskom Nur-Sultanu koji bi se trebao igrati od 26. listopada.
- Dodavanje novih turnira u kalendar pozitivan je korak s obzirom na brojne izazove s kojima je naš sport bio suočen ove godine i stoga zahvaljujuem organizatorima. Naš je cilj stvoriti dodatne prilike igračima i zabavu za navijače i to na siguran i praktičan način, objavio je predsjednik ATP-a Andrea Gaudenzi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!