22:13 / 15.01.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Saračević za HRT: Protiv Švedske ključna je obrana

-

-

Foto: - / -

Zlatko Saračević je u razgovoru s HRT-ovim novinarom Vikijem Ivanovićem otkrio kako Hrvatska mora igrati da bi mogla parirati jakoj Švedskoj.
Zlatko Saračević je u razgovoru s HRT-ovim novinarom Vikijem Ivanovićem otkrio koji je cilj hrvatske reprezentacije, ali i kako moraju igrati sutra protiv Švedske koju smatra najkvalitetnijom reprezentacijom u skupini. Osigurali plasman jesmo, ali naš plan i cilj ovog trenutka je da idemo u Zagreb s četiri boda zato nam je ta utakmica protiv Švedske izuzetno važna. Mislimo da će to biti najteža utakmica jer Švedska je možda i najkvalitetnija ekipa u skupini. Moramo biti maksimalno koncentrirani, oprezni i moramo odigrati jednu fenomenalnu utakmicu da bi to prošli, rekao je Saračević. U obrani ima još mjesta za napredak. To nije izgledalo baš najbolje. Bilo je previše razmaka između igrača, nismo bili kompaktni, agresivni i imali smo problema. Moramo biti agresivniji onakvi kavi smo bili u prvih desetak minuta drugog poluvremena. Lino inzistira na početku utakmice, a to nismo dobro napravili u ova dva susreta, objasnio je Saračević. Sutra moramo paziti na vračanje jer negdje oko 40 posto svojih golova Šveđani postižu iz tranzicije, polukontre i kontre. Sutra je ključ dobra obrana i fenomenalno vračanje, a onda ćemo ostalo nekako posložiti, završio je Saračević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!