12:05 / 12.01.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Duvnjak: Osjećam se odlično, ali nisam još na 100 posto

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

"Dobro se osjećam, koljeno je dobro. Naravno, još uvijek nisam na 100 posto, ali je bitno da me tijekom utakmice koljeno ne boli", rekao je Domagoj Duvnjak uoči Srbije.
Domagoj Duvnjak odlično je odigrao pripremnu utakmicu protiv Crne Gore, a kako i sam kaže dobro se osjeća uoči susreta protiv Srbije na otvaranju Europskog prvenstva. Duvnjak se oporavio od ozljede koljena i Lino Červar može računati na njega.
Dobro se osjećam, koljeno je dobro. Naravno, još uvijek nisam na 100 posto, ali je bitno da me tijekom utakmice koljeno ne boli. Nakon utakmice ima malo bolova, što je i normalno, ali sve u svemu jako se dobro osjećam, rekao je Duvnjak.
Ovo će biti druga velika rukometna smotra na kojoj će Domagoj sudjelovati a da se održava u Hrvatskoj. Igrao je i na SP-u 2009. godine, kada je Hrvatska izgubila u finalu od Francuske. Ima nas sedam-osam igrača koji su igrali ovdje i na Svjetskom prvenstvu 2009. godine i to je bilo nezaboravno. Siguran sam da će tako biti i ovog puta. Jednostavno, publika je iza nas, dižu nas kad je teško i jedva čekamo da krene natjecanje, rekao je Domagoj. U reprezentaciji je sjajna atmosfera, prava klapa. Tako je od kad sam došao u reprezentaciju i mora uvijek tako biti, zaključio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!