23:35 / 14.01.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Cindrić: Rastemo iz utakmice u utakmicu

-

-

Foto: - / -

"Odigrali smo svi na velikom nivou i rastemo iz utakmice u utakmicu", smatra Luka Cindrić, najbolji igrač utakmice Hrvatska - Island.
Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, i u obrani i u napadu. Čestitam dečkima na odličnoj igri i izuzetnoj borbenosti, i naravno, publici koja nas je nosila cijelu utakmicu, rekao je nakon pobjede Hrvatske nad Islandom Luka Cindrić, najbolji igrač utakmice.

Poseban obol dao je u prvome poluvremenu u kojem je u nekoliko navrata u solo akcijama razbijao islandsku obranu.

Kasnije je malo ponestalo snage. Tu je Mamić ušao i donio svježinu, Stevanović je bio izvrstan na golu. Izbornik je dobro to prepoznao i uveo te igrače. Imali smo širinu u obrani. U početku utakmice nam je nedostajalo gustoće, što smo popravili u drugom dijelu. Odigrali smo svi na velikom nivou i rastemo iz utakmice u utakmicu, smatra Cindrić.

Hrvatsku reprezentaciju u posljednjem kolu 16. siječnja očekuje ogled protiv Švedske.

Jako neugodan ekipa, igraju puno kontri i polukontri. Neće nam biti lako. No, igramo dobro za sada, nadam se da će tako biti i dalje, zaključio je Cindrić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!