23:25 / 05.01.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Červar: Obrana je bila slaba, a promašili smo i mnogo zicera

Lino Červar (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Lino Červar (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatski rukometaši slavili su na pripremnoj utakmici protiv Crne Gore 25:22, ali izbornik Lino Červar nije bio sretan igrom svoje momčadi.
Hrvatski rukometaši slavili su na pripremnoj utakmici protiv Crne Gore 25:22, ali izbornik Lino Červar nije bio sretan igrom svoje momčadi. Ono što ću prvo pohvaliti je publika. Napravili su savršen štimung i siguran sam da će protiv Srbije biti još bolje. Sade se mi moramo odužiti. Moramo ispraviti nedostatke koje sam danas vidio. Rekao sam da je svaka pobjeda slatka i daje neko određeno samopouzdanje, ali ako smo malo mudri i pametni moramo vidjeti koje su to bile pogreške i što sve možemo popraviti do utakmice sa Srbijom, rekao je Červar. Primijetio sam uspone i padove. Obrana je samo u trenucima kad su se oni rezultatski približili bila dobra, a prije je bila propustljiva. Primili smo nekoliko vrlo lakih golova. Zadnji igrači u obrani morali su mnogo bolje igrati. Promašili smo i mnogo zicera. Jedna ozbiljna reprezentacija koja hoće nešto više to si ne smije dozvoliti, kritičan je bio Červar. Ono što je dobro na današnjoj utakmici je da ima materijala. Materijala za kritiku. To je dobro da se resetiramo i da skupimo snage. Ne ću spominjati dobre elemente u utakmici od njih se ne živi, treba popraviti ove slabe, zaključio je izbornik. Izjave Kopljara i Cindrića pogledajte u videu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!