09:27 / 10.01.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Bandić za HRT: Kupite karte, Hrvatska ide do finala

-

-

Foto: - / -

Bandić je građanima poručio da kupe kartu za utakmice i u Splitu i u Zagrebu jer će Hrvatska u finale.
Iako se sinoć pojavila informacija da će Ingra zaključati zagrebačku Arenu i da se u njoj neće igrati utakmice Europskog rukometnog prvenstva, gradonačelnik Milan Bandić spušta loptu na zemlju.

Holding je sve platio, nema dugova. Indeksacija je osam mjeseci na djelu, zatraženo je mišljenje Pravnog fakulteta - mislim da je sada to pri kraju, rekao je Bandić koji je građanima poručio da kupe kartu za utakmice i u Splitu i u Zagrebu jer će Hrvatska u finale.

Kako HTV doznaje, Vlada je sve svoje obveze podmirila sa zadnjim danima prošle godine i zato nema razloga da se utakmice ne igraju u Areni. Iz Ingre nisu htjeli davati izjave. Poručuju - o svemu će se oglasiti tijekom dana.

Informacijom o mogućem zatvaranju Arene - u Hrvatskom rukometnom savezu ostali su iznenađeni. Tomislav Grahovac, predsjednik HRS-a samo je kazao kako mu je teško shvatiti da se sve ovo događa nekoliko dana prije početka prvenstva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!