14:45 / 28.09.2020.

Autor: A.M./Hina

Rukometašice se okupile nakon 11 mjeseci

Izbornik Nenad Šoštarić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Izbornik Nenad Šoštarić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nakon gotovo 11 mjeseci stanke zbog koronavirusa u Zagrebu se okupila ženska seniorska rukometna reprezentacija, objavio je Hrvatski rukometni savez.
Nakon gotovo 11 mjeseci stanke zbog koronavirusa u Zagrebu se okupila ženska seniorska rukometna reprezentacija, objavio je Hrvatski rukometni savez.
Prvi je to korak u pripremama za Europsko prenstvo kojem su Danska i Norveška domaćini od 3. do 20. prosinca 2020. godine.
Prije puta u Poreč, kompletna reprezentacija i stručni stožer obavili su testiranje u Zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, a potom se uputile u svoju stalnu bazu za pripreme u Poreč.
Nažalost, zbog bolesti i ozljeda reprezentacija nije kompletna. Dolazak na ovo okupljanje otkazale su Ivana Kapitanović (Metz), Ćamila Mićijević ( Metz), Ines Domjan (Koka), Ivana Dežić (Koka), Stela Posavec (Lokomotiva) i Antonija Čivjak (Lokomotiva). S pričuvnog popisa tako će se reprezentaciji u Poreču priključiti Ines Lisjak (Umag).
- Nažalost nismo kompletni, ali što je tu je. Nemamo previše vremena jer Europsko prvenstvo je pred vratima. Ponovit ćemo neke od stvari koje smo ranije uigravali i raditi  maksimalno na obrani. Još jedan segment ćemo pokušati uigravati  a to je kako razviti kontru i polukontru. U Poreču ostajemo do subote 3. listopada, kazao je Nenad Šoštarić, izbornik ženske seniorske reprezentacije.

Popis seniorki:

TEA PIJEVIĆ, ALBA FEHERVAR KC
LUCIJA BEŠEN, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
KATARINA JEŽIĆ, HC SIÓFOK KC
INES LISJAK , ŽRK UMAG
PAULA POSAVEC, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
KORINA KARLOVČAN, RK PODRAVKA
NIKOLINA ZADRAVEC, RK PODRAVKA
TENA JAPUNDŽA, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
JOSIPA MAMIĆ, ŽRK BJELOVAR
MARIJETA VIDAK, ŽRK UMAG
SELENA MILOŠEVIĆ, RK PODRAVKA
LARISA KALAUS, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
VALENTINA BLAŽEVIĆ, CS MAGURA CISNADIE
DORA KRSNIK, PLAN DE CUQUES HB
DEJANA MILOSAVLJEVIĆ, RK PODRAVKA
LEA FRANUŠIĆ, RK PODRAVKA
MAGDALENA EĆIMOVIĆ, RK PODRAVKA
DORA KALAUS, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
KRISTINA PRKAČIN, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
ANA MARIA GAVRIĆ, RK LOKOMOTIVA ZAGREB

PRIČUVNE IGRAČICE (dolaze u slučaju naknadnog poziva)

DORA LACKOVIĆ, ŽRK OSIJEK
JOSIPA PAULA JERČINOVIĆ, ŽRK OSIJEK

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!