14:39 / 25.01.2020.

Autor: A.M./HRT

Rukometaši u Zagrebu u nedjelju oko ponoći

Doček brončanih rukometaša 2016. godine (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Doček brončanih rukometaša 2016. godine (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatski rukometaši igrat će finale Europskog prvenstva protiv Španjolske u nedjelju u 16.30 u Stockholmu, a prema Zagrebu bi trebali krenuti oko 22 sata čarterom.
Hrvatski rukometaši igrat će finale Europskog prvenstva protiv Španjolske u nedjelju u 16.30 u Stockholmu, a prema Zagrebu bi trebali krenuti istog dana oko 22 sata čarter-letom. To znači da bi već oko ponoći, a vjerojatnije u ponedjeljak rano ujutro, mogli biti u zagrebačkoj zračnoj luci. Ulaznice za finale u stockholmskoj Tele 2 Areni gotovo su rasprodane,  a lavovski dio kupili su hrvatski navijači. Hrvata ima puno u Švedskoj, a iz Zagreba će kenuti i čarter let s navijačima, pa se očekuje gromoglasna podrška Červarovoj momčadi. Veliki doček na glavnom zagrebačkom trgu predviđen je za ponedjeljak, a doček će u ponedjeljak biti organiziran i u Mostaru, odakle su četvorica reprezentativaca, a još trojica su iz Hercegovine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!