19:46 / 21.12.2018.

Autor: HRT

Rukometaši na pripremama: Želimo svima dati šansu

-

-

Foto: - / -

Reprezentacija zasad nije u punom sastavu zbog obveza igrača u svojim klubovima.
Zagrebačka Kutija šibica prva je postaja hrvatskih rukometaša u sklopu priprema za svjetsku smotru u Njemačkoj i Danskoj u siječnju. Reprezentacija zasad nije u punom sastavu zbog obveza igrača u svojim klubovima.

U Zagrebu će reprezentacija boraviti do kraja božićnih blagdana, a zatim se seli u svoju istarsku bazu u Poreču. Podsjetimo, Hrvatska igra u skupini B u Muenchenu zajedno s  Japanom, Makedonijom, Bahreinom, Španjolskom te Islandom, koji joj je prvi protivnik.
"Želimo homogenizirati tim i dati svima šansu da se nitko ne osjeća zakinutim", rekao je izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar

Posljednju provjeru forme imat će na pripremnom turniru, gdje će ugostiti reprezentaciju Italije te Crne Gore. Konačan popis putnika Červar će objaviti nakon tog turnira, odnosno 5. siječnja. "Najvažnije da smo zdravi, nećemo tako naporno raditi već ćemo taktički se uigravati", smatra je Luka Cindrić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!