20:07 / 10.01.2018.

Autor: HRT

Provjerili smo kakva je situacija u ostalim gradovima uoči EP-a

-

-

Foto: - / -

Nakon jučerašnje drame, Europsko prvenstvo ipak će se održati u zagrebačkoj Areni, a provjerili smo i kakva je situacija u ostalim gradovima.
Dva dana dijele nas od početka rukometnog spektakla kojem je domaćin Hrvatska. Nakon jučerašnje drame, Europsko prvenstvo ipak će se održati u zagrebačkoj Areni, bez obzira na neriješena sporna pitanja. Osim Splita u kojem je hrvatska reprezentacija, provjerili smo kako teku pripreme u ostalim gradovima domaćinima. U svim gradovima ima još ulaznica i prodaja ide dobro. Zagrebačka Arena, u kojoj će se ipak tresti mreže, najveća je - stane 13.600 gledatelja. Cijene ulaznica u grupnoj fazi od 150 do 400 kuna - a onda tko odabere pogledati polufinale ili finale - ove godine neće godišnji odmor jer mora izdvojiti od 1200 do 1500 kuna za završnicu. Kakva je situacija u dvoranama po hrvatskim gradovima pogledajte u prilogu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!