20:27 / 23.07.2021.

Autor: T.D./Sport/HRT

PPD Zagreb krenuo s pripremama za novu sezonu

Rukometaši PPD Zagreba počeli s pripremama

Rukometaši PPD Zagreba počeli s pripremama

Foto: Matija Habljak / PIXSELL

Rukometaši PPD-a Zagreb počeli su pripreme u sezoni u kojoj će glavni cilj biti prolazak u doigravanje Lige prvaka, naravno, uz osvajanje domaćih naslova. 

Momčad Ivice Obrvana pojačana je Jakovom Gojunom, Željkom Musom, Sandrom Obranovićem, Filipom Ivićem i Ivanom Čupićem. U skupini Lige prvaka igrat će s Pick Szegedom, Kielom, Aalborgom, Vardarom, Meshkovom, Montpellierom i Elverumom. Liga prvaka počinje 15. rujna.

- Sigurno da smo nas nekoliko iskusnijih došli da pomognemo, poguramo, da probamo sa svojim znanjem i iskustvom njima više pomoći i biti neka spona. Sigurno da možemo malo više u nekim trenucima podmetnuti leđa da njima bude lakše, rekao je Čupić.    

- Jedna interesantna ekipa, fokusirani smo maksimalno na sebe, na rad i s jednom jasnom idejom da europska sezona bude bolja nego je bila prošle sezone, rekao je Obrvan.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!