15:38 / 22.08.2020.

Autor: I.L./HRT

Podravka Vegeta u TOP 10 najboljih klubova Europe za razvoj talenata

Ilustracija (Marko Jurinec/PIXSELL)

Ilustracija (Marko Jurinec/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Posljednjih sezona RK Podravka postiže sjajne uspjehe.
Posljednjih sezona RK Podravka postiže sjajne uspjehe, bilo u Ligi prvakinja ili EHF kupu. Primijećeno je to i na razini Europe jer je službena stranica Europskog rukometnog saveza RK Podravka Vegetu uvrstila na listu TOP 10 najboljih klubova Europe za razvoj talenata, na sedmo mjesto, objavio je klub na službenim stranicama.

- Na popisu najboljih nalaze se i muški i ženski klubovi, a ovo je sjajno priznanje za naš klub koji svake godine daje velik broj igračica u sve reprezentativne selekcije. RK Podravka Vegeta poznata je po svojoj školi rukometa i te najtalentiranije djevojke iz cijele Hrvatske prije ili kasnije dođu u Koprivnicu i nose dres RK Podravka Vegete, stoji u priopćenju hrvatskih prvakinja.

Na stranicama EHF-a ostavljena je mogućnost i čitateljima da glasaju i daju svoje mišljenje koji je klub po njima najbolji rasadnik talenata.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!