19:58 / 18.12.2020.

Autor: A.M./HRT

"Ovo nije neuspjeh, cure su napravile sjajan rezultat"

Maida Arslanagić (Foto: HRT)

Maida Arslanagić (Foto: HRT)

Foto: - / HRT

Maida Arslanagić i Aneta Benko prokomentirale su u stdiju HTV-a nakon utakmice polufinalni poraz hrvatskih rukometašica od Francuske.

Maida Arslanagić i Aneta Benko prokomentirale su u studiju HTV-a nakon utakmice polufinalni poraz hrvatskih rukometašica od moćne Francuske 30:19.
- Ovo nije neuspjeh, cure su napravile sjajan rezultat. U drugom poluvremenu vratile su se koliko-toliko u igru, pokazale da se mogu nositi s ovakvim protivnicima. Svim curama je ovo prvi polufinale, a puno njih nikad nije igralo ovako jake utakmice. U prvom poluvremenu nedostajala je poletnost i lakoća kojom smo igrali u prijašnjim utakmicama, što je i očekivano, ipak je to bilo polufinale prvenstva, kaže Maida Arslanagić.


- Nemaju za čim žaliti, izgubile su od jedne puno jače ekipe, koja je godinama u vrhu ženskog rukometa. Mislim da je naše francuska obrana natjerala na greške. Nadam se da ćemo u utakmici za treće mjesto pokazati malo bolju igru, rekla je Aneta Benko.
- Ovaj rezultat je bitan za hrvatski ženski rukomet, jer pojavit će se neke nove klinke koje će htjeti igrati rukomet. Šteta da su škole rukometa zbog korone stale s radom, jer vjerujem da bi u prvom mjesecu bila gužva pri upisima, dodala je Arslanagić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!