09:56 / 13.02.2019.

Autor: I.L.K./HRT

Odbijena žalba Nexea, Sršen ostaje u Zagrebu

Ivan Sršen (Jurica Galoic/PIXSELL)

Ivan Sršen (Jurica Galoic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nexe je na početku sezone posudio Sršena Zagrebu, ali je u prosincu prošle godine odlučio vratiti ga s posudbe.
Nakon izvanredne konferencije PPD Zagreba, u kojoj je vodstvo hrvatskog prvaka istaknulo kako nisu ni s kim nisu u sukobu, stigla je odluka Registracijskog povjerenstva Hrvatskog rukometnog saveza: rukometaš Ivan Sršen ostaje u Zagrebu.

Podsjetimo, na izvanrednoj konferenciji za medije rukometnog kluba PPD Zagreb članovi uprave kluba pohvalili su se odličnim sportskim rezultatima prve ekipe u tekućoj sezoni, ali su se također osvrnuli i na aktualnosti vezane za angažman rukometaša Ivana Sršena.

Nexe je na početku sezone posudio Sršena Zagrebu, ali je u prosincu prošle godine odlučio vratiti ga s posudbe. U hrvatskom prvaku su smatrali kako Nexe nema pravo povući Sršena s posudbe pa je odluku o ovome slučaju na kraju donijelo regulatorno tijelo HRS-a.

- Iz odredbi Registracijskog pravilnika jasno i nedvojbeno proizlazi da samo igrač može tražiti ispisnicu i samo igrač kao podnositelj zahtjeva može podnijeti prigovor na neizdavanje ispisnice. Slijedom navedenog stoji da Nexe ne može podnositi zahtjev za izdavanjem ispisnice od drugog kluba, a niti podnositi prigovor na neizdavanje ispisnice, stoji u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!