17:56 / 19.12.2019.

Autor: M.M./HRS

Nova ozljeda: Červar ostao i bez Milete

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Izborniku Lini Červaru tako su na raspolaganju ostala tri desna krila od kojih će na put voditi dvojicu.
Nakon Lovre Mihića izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar ostao je i bez Frana Milete koji se ozlijedio.

Riječ je o distorziji gleżnja s posljedičnom rupturom prednjeg talofibularnog ligamenta i parcijalnom rupturom strażnjeg donjeg tibiofibularnog ligamenta i kalkaneofibularnog ligamenta.

Magnetska snimka pokazala je da mladog Labinjanina čeka minimalno četiri do šest tjedana pauze, te će propustiti europsku smotru.

Izborniku Lini Červaru tako su na raspolaganju ostala tri desna krila od kojih će na put voditi dvojicu. To su Zlatko Horvat, Vlado Matanović i Ivan Vida.

Prva faza priprema reprezentacije završava 23. prosinca. Druga počinje tri dana kasnije, 26. prosinca i bit će u Poreču, te trajati do 30. prosinca. Završne pripreme također će biti u Poreču, od 01. do 07. siječnja 2020. godine, u sklopu kojih će se održati i Croatia kup, a na kojemu uz Hrvatsku još nastupaju BiH i Katar. Hrvatska prvi dio Europskog prvenstva igra u Grazu, a suparnici su Crna Gora, Bjelorusija i Srbija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!