17:19 / 28.01.2020.

Autor: A.M./Hina

Nekoliko tisuća Ljubušaka dočekalo trojicu srebrnih

Ilustracija (Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL)

Ilustracija (Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nekoliko tisuća Ljubušaka dočekalo je u utorak trojicu svojih srebrnih rukometaša Josipa Šarca, Davida Mandića i Mateja Hrstića.
Nekoliko tisuća Ljubušaka dočekalo je u utorak trojicu svojih rukometaša Josipa Šarca, Davida Mandića i Mateja Hrstića, koji su s hrvatskom reprezentacijom osvojili srebrnu medalju na netom okončanom Europskom prvenstvu. Zaogrnuti hrvatskim zastavama i odjeveni u dresove s kvadratićima ispunili su dvoranu Rukometnog kluba Izviđač iz kojega su potekli Mandić, Šarac i Hrstić, a nakon što su ušli u dvoranu pozdravili su ih pljeskom i skandirajući njihova imena.
- Hvala upravi i cijelom klubu u kojem sam igrao od malih nogu. Mi smo tu bili zajedno i sada smo zajedno u reprezentaciji. Ovo je moj klub, ova će djeca ovdje biti kao mi. Ja vjerujem u njih i vjerujem u Izviđač. Klub koji je napravio to za nas da će napraviti isto i za ovu djecu, rekao je Mandić, koji je pritom pozvao mnogobrojnu okupljenu djecu da još jače treniraju u Izviđaču kako bi ostvarili svoje snove.
Hrstić je pak rekao kako je doček u rodnom Ljubuškom doživio nestvarnim i da će ga pamtiti cijeli život.
Gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić rekao je kako je ponosan na igrače koji su potekli u Izviđaču.
- Svojim igrama i osvojenom srebrnom medaljom ste još jednom skrenuli pozornost na Ljubuški i sve podsjetili na uspješnu ljubušku sportsku priču i ponos ovoga grada, rukometni klub Izviđač, rekao je Barbarić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!