22:50 / 22.01.2022.

Autor: K.L./HRT

Lučin: Zatvorili smo usta onima koji su nakon Crne Gore mislili da je to naš limit

Tin Lučin

Tin Lučin

Foto: HTV / HRT

Hrvatski rukometaši bili su tužni nakon poraza od Danske, ali i ponosni zbog otpora kojeg su pružili svjetskim prvacima.

- Mislim da za Hrvatsku nikad ne nedostaje želje, borbe i htijenja. Nekad izgleda malo bolje, a nekad malo gore. Igrali smo protiv jedne odlične ekipe koja nudi malo, neke stvari smo iskoristili, neke nismo. Oni su bili malo mirniji u završnici kad se lomila utakmica. Na kraju su zasluženo pobijedili, rekao je kapetan Ivan Čupić te dodao:

- Teško je reći što je odlučilo utakmicu. U drugom dijelu nismo uspjeli uhvatiti priključak i izjednačiti ili povesti da ih uhvati nervoza. Uvijek je bila neka sitnica, stativa, na kraju su bili bolji za tih dva razlike. 


- Dali smo sve od sebe, borili smo se i pokazali da možemo igrati s Danskom, ali nismo uspjeli, kratko je komentirao Luka Cindrić.

Tin Lučin
otkriće je ovog Europskog prvenstva.

- Mislim da smo zatvorili usta onima koji su nakon Crne Gore mislili da je to naš limit i da ne možemo bolje od toga. Pokazali smo da je to bio loš dan, mislim da možemo žaliti što ovako nismo ušli u utakmicu protiv Crne Gore, rekao je Lučin koji je uživao igrajući u ovakvoj atmosferi.

- Nikad ne možemo biti zadovoljni nakon poraza, ali uvijek je dodatna motivacija igrati pred ovakvim tribinama, stvarno je bila jedna spektakularna utakmica, zaključio je Lučin.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!