17:49 / 19.01.2019.

Autor: M.M./HRT

Legendarni Šterbik stiže u pomoć Španjolcima

Arpad Šterbik(Igor Kralj/PIXSELL)

Arpad Šterbik(Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nakon što je španjolski vratar Rodrigo Corrales jučer tijekom treninga doživio nesreću, Španjolci su u momčad pozvali 39-godišnjeg vratara Arpada Šterbika.
Nakon što je španjolski vratar Rodrigo Corrales jučer tijekom treninga doživio nesreću, Španjolci su u momčad za nastavak Svjetskog prvenstva u Kölnu pozvali 39-godišnjeg vratara Arpada Šterbika.

Bizarna ozljeda vratara španjolske reprezentacije na treningu

Šterbik je rođen u Senti. Branio je za Jugoslaviju i Srbiju, a od 2008. godine član je španjolske reprezentacije. Godine 2005. godine proglašen je za najboljeg rukometaša svijeta.

Španjolci se nadaju kako bi im ponovno mogao pomoći legendarni Šterbik, koji se lani na Euru u Hrvatskoj prometnuo u jednog od junaka svoje momčadi. Naime, tada je Šterbik, koji se bio oprostio od reprezentacije, pozvan dan uoči polufinalne utakmice s Francuzima. Na tom je dvoboju obranio tri sedmerca, Španjolci su prošli u finale te potom osvojili europski naslov u susretu sa Švedskom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!