20:30 / 28.01.2019.

Autor: K.L./HRT

Kelentrić: S obzirom na okolnosti teško je bilo napraviti bolji rezultat

Mario Kelentrić

Mario Kelentrić

Foto: - / -

Nastup Hrvatske analizirao je u emisiji Stadion Mario Kelentrić, pomoćni trener u rukometnoj reprezentaciji.
Hrvatska muška rukometna reprezentacija natjecanje na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj završila je na šestome mjestu. Nastup Hrvatske analizirao je u emisiji Stadion Mario Kelentrić, pomoćni trener u rukometnoj reprezentaciji.

- Primarni cilj je ostvaren. Na velikim natjecanjima Hrvatska uvijek ide na pobjedu i da osvoji neku medalju. Ali s obzirom na okolnosti, gubitak Cindrića, teško je bilo napraviti neki bolji rezultat, ali mislim da smo s natjecanja otišli zadovoljni sa pogledom u jednu ljepšu budućnost.

Kako je bivši golman reprezentacioje bio zadovoljan s našim čuvarima mreže na SP-u?

- Prezadovoljan sam. Moj cilj je bio rad s vratarima, Lino mi je dao veliku podršku i slobodu. Imali smo plan i cilj, golman mora imati svoj mir, znali smo od početka da je Šego prvi golman. Stevanović se podredio cijelom kolektivu i to je funkcioniralo besprijekorno. Dok sam ja u reprezentaciji, nadam se da će se uvijek znati što se radi.

Ivan Stevanović najavio je odlazak u reprezentativnu mirovinu, a dolaze neki mladi.

- Šego je tu sljedećih tri, četiri godine. Moramo gledati u budućnost, tako da će u sljedećim akcijama priključiti sigurno Ivić, ne znam kakva je situacija s Pešićem, postoji još jedan mladi golman Ašanin u Portugalu koji je imao peh s ozljedom. Gledamo i u budućnost, rekao je Kelentrić.

Pogledajte cijeli razgovor!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!