09:06 / 23.01.2020.

Autor: A.M./HRT

Karačić rastjerao dvojbe: Sigurno igram u polufinalu

Igor Karačić (Screenshot: Instagram)

Igor Karačić (Screenshot: Instagram)

Foto: - / -

Tri minute prije kraja utakmice Hrvatska i Španjolske na Europskom prvenstvu rukometaša Igor Karačić šepajući je napustio parket. Hoće li zaigrati u polufinalu, zapitali su se svi.
Tri minute prije kraja utakmice Hrvatske i Španjolske na Europskom prvenstvu rukometaša Igor Karačić šepajući je napustio parket nakon što je dobio udarac  u desno koljeno. Na kraju je dobio nagradu za najboljeg igrača utakmice, no ostalo je pitanje o njegovom nastupu u polufinalu protiv Norveške u petak. Dvojbe je odlučio rastjerati sam Karačić, a njegovu izjavu je na svom Instagram profilu objavio fizioterapeut nacionalne vrste Damir Kajba. - Za sve one koji postavljaju glupa pitanja, ja sad postavljam direktno Karačiću jedno pitanje. Postoji li mogućnost da ne zaigraš u polufinalu za Hrvatsku na Europskom prvenstvu?, upitao je Kajba. - Apsolutno nikakva, igrao bi i s jednom nogom ako treba, ali sve je u redu, ne brini, odgovorio je Karačić .

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!