Karačić: Nema nikakva skrivanja; Šego: Ovdje smo svi s jednim ciljem

15.03.2022.

13:26

Autor: HRT/HRS

Igor Karačić

Igor Karačić

Foto: HRT / HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija jučer se okupila u Varaždinu po prvi put nakon Europskog prvenstva, među okupljenima su i povratnici u momčad Igor Karačić i Marin Šego

- Uvijek je lijepo bilo igrati za hrvatsku reprezentaciju, jako sam sretan što mogu pomoći, što mogu biti s našim dečkima. Obavili smo sve što smo trebali, imali smo sastanak, nema nikakvog skrivanja, imamo pripreme za kvalifikacije, nadam se da ćemo se dobro spremiti, ima puno novih lica, s nekima sam se i morao upoznavati, rekao je Karačić o povratku u reprezentaciju. 


Ističe Karačić da Fince treba shvatiti ozbiljno: 


- Sportski, moramo se dobro pripremiti, kao neki laik možemo reći da smo favoriti i da ćemo to lako riješiti, da nam je to uvertira pred Svjetsko prvenstvo koje dolazi. Međutim, mi moramo odigrati 120 minuta perfektno, jednostavno našoj publici predočiti kakav će rukomet biti u budućnosti. Ovo je spoj mladosti i iskustva. 


U reprezentaciju se vratio i golman Marin Šego: 


- Opet smo se skupili tu nakon dugo vremena, jučer smo odradili prvi trening i sve ide svojim tokom. Ja sam tu jedno vrijeme pa opet nisam, ali dobro, to je bili i prošlo. Ovdje smo s jednim zajedničkim ciljem. Ima dosta mladih lica, ali ima i nas starijih što je dobra kemija, rekao je Šego i stavio fokus na Finsku:


- Ovdje smo da se uigramo ovih sedam dana, da se vratimo u stari ritam. Mislim da ćemo u tom uspjeti u ovih sedam dana i da ćemo spremno dočekati Fince. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!