10:39 / 20.01.2019.

Autor: HRT/Marko Šivak

Karabatić opet na terenu: Nisam mislio da ću moći biti tu

Nikola Karabatić (Goran Stanzl/PIXSELL)

Nikola Karabatić (Goran Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nikola Karabatić osjeća se dobro i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj prijavljen je u francusku momčad nakon četiri odigrana kola.
Nikola Karabatić osjeća se dobro i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj prijavljen je u francusku momčad nakon četiri odigrana kola. Zamijenio je ozlijeđenog pivota Cedrica Sorhaindoa. Protiv Španjolske je uglavnom igrao u obrani i pridonio pobjedi 33:30.

Karabatić je propustio pripreme s francuskom reprezentacijom, no izbornik Didier Dinart ipak ga je odlučio ubaciti u momčad koja brani naslov Svjetskog prvaka.

- Lijepo je vratiti se u ekipu. Kad sam operirao nogu prije dva i pol, tri mjeseca nisam mislio da ću moći biti tu i igrati. Mislio sam da ću možda biti na tribinama ili kao ekspert na televiziji. Najsretniji sam na svijetu što sam tu s ekipom i da sam mogao igrati ove dvije zadnje utakmice, rekao je nakon utakmice.

Izjavu Nikole Karabatića poslušajte OVDJE.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!