18:37 / 21.05.2019.

Autor: A.M./Hina

Izbornik Šoštarić objavio popis igračica za utakmice s Njemačkom

Izbornik Šoštarić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Izbornik Šoštarić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić u utorak je objavio popis igračica za dva susreta doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo.
Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić u utorak je objavio popis igračica za dva susreta doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo u Japanu (30. studenoga do 15. prosinca ove godine) protiv Njemačke, koji će se igrati 2. i 5. lipnja u Koprivnici, odnosno Hammu.
Šoštarić je pozvao 19 igračica, među kojima je sedam iz Podravke Vegete, a pet iz Lokomotive, uz podršku vratarice Ivane Kapitanović iz Metza, kružne napadačice Katarine Ježić iz Siofoka, vanjskih igračica Dore Krsnik iz Krima te Valentine Blažević i Ivane Dežić iz Szczecina.
Reprezentativke će se okupiti u subotu u Zagrebu odakle će krenuti put Preloga gdje će obaviti pripreme.
Prvi susret s Njemačkom u Koprivnici na rasporedu je 2. lipnja 2019. s početkom u 16 sati, dok je uzvratni susret u Hammu predviđen za 5. lipnja u 18.45 sati.
 POPIS IGRAČICA:
Ivana Kapitanović (Metz), Tea Pijević, Paula Posavec, Marina Glavan, Stela Posavec, Dora Kalaus (sve Lokomotiva), Magdalena Ećimović, Korina Karlovčan, Ana Turk, Nikolina Zadravec, Ana Debelić, Selena Milošević, Dejana Milosavljević (sve Podravka Vegeta), Katarina Ježić (Siofok),  Ines Domjan (Koka), Dora Lacković (Osijek), Dora Krsnik (Krim), Valentina Blažević, Ivana Dežić (obje Pogon Szczecin)

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!