22:25 / 04.01.2021.

Autor: K.L./HRT

Hansen: Ne čudi me što su neki igrači već otkazali nastup na SP-u

Mikkel Hansen (Igor Kralj/PIXSELL)

Mikkel Hansen (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Ponajbolji svjetski rukometaš Mikkel Hansen izjavio je u razgovoru danskim medijima kako će razmisliti da li će nastupiti na Svjetskom rukometnom prvenstvu.
Ponajbolji svjetski rukometaš Mikkel Hansen izjavio je u razgovoru danskim medijima kako će razmisliti da li će nastupiti na Svjetskom rukometnom prvenstvu koje će se održati od 13. do 31. siječnja u Egiptu.

Dansku zvijezdu zasmetala je odluka krovne rukometne organizacije da se Prvenstvo igra s gledateljima na tribinama, a svijetom i dalje "hara" koronavirus.

- Ne čudi me što su neki igrači već otkazali sudjelovanje, pa to je smiješno. Dopustit će se do pet tisuća gledatelja na tribinama, a mi igrači moramo mjesec dana biti u balonu? Putujemo u posebnim autobusima, s maskama... Nečuveno, rekao je Hansen koji je u tri navrata bio najbolji rukometaš svijeta.

- Lagao bih kada bi rekao da nisam razmišljao o otkazivanju turnira i da još uvijek ne razmišljam. Čekam još malo, baš da vidim kako će to organizatori izvesti. Ne znam treba li SP biti otkazano, ali se definitivno ne bi trebalo igrati pred gledateljima, dodao je Hansen.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!