21:39 / 14.04.2019.

Autor: K.L./Hina

Grahovcu novi četverogodišnji mandat na čelu HRS-a

Tomislav Grahovac (Marko Prpic/PIXSELL)

Tomislav Grahovac (Marko Prpic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Novi četverogodišnji mandat dobio je dosadašnji predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac i to jednoglasnom odlukom članova Skupštine.
Na Izbornoj skupštini Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) održanoj u nedjelju u Petrčanima novi četverogodišnji mandat dobio je dosadašnji predsjednik Tomislav Grahovac i to jednoglasnom odlukom članova Skupštine.

Uz usvojeno financijsko izvješće o poslovanju Saveza, izabrani su i novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora.
- Zahvaljujem svima koji su me podržali. Iza nas je jedno uspješno razdoblje, bronca muške seniorske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Poljskoj, zlato na Mediteranskim igrama, nekoliko medalja rukometaša na pijesku, srebrna medalja kadeta na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, drugo mjesto Zagreba u SEHA ligi i sl. No, pred nama brojni novi izazovi. Prije svega želimo podići razinu kvalitete domaćih liga te smo u tome smislu u potrazi za sponzorom. Savez sada posluje pozitivno i spreman je i sam preuzeti dio pokrivanja troškova bolje organizacije domaćih natjecanja. Već smo ove sezone imali mnogo prijenosa na raznim televizijama, a u budućnosti će ih biti još i više. Obavili smo dosta razgovora na svim mogućim razinama i želja nam je da samostalno ili s nekim organiziramo Svjetsko prvenstvo 2025. godine za seniore. Vjerujem da će nam se ta želja i ispuniti, a to će biti još jedna potvrda koliko je HRS prepoznat i cijenjen u svijetu, izjavio je Grahovac.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!