15:09 / 12.01.2018.

Autor: HRT

Gojun uoči Srbije: Ne smijemo srljati, utakmica se neće riješiti u prvih 10 minuta

Jakov Gojun (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Jakov Gojun (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

"Ne smijemo srljati, žuriti jer utakmica traje 60. minuta i neće se sigurno riješiti u prvih deset minuta", rekao je Jakov Gojun za HRT.
Pritisak je normalna stvar, ali mi smo sportaši i naučili smo na pritisak. Pritiska će biti, pogotovo što je Srbija, pogotovo što je prva utakmica, rekao je Jakov Gojun u razgovoru s novinarom HRT-a Markom Miličićem uoči utakmice Hrvatske i Srbije na početku Europskog rukometnog prvenstva. Imali smo dosta vremena da se pripremimo na njih i za ostale protivnike, ali kažem treba smireno i pametno uči u utakmicu. Ne smijemo srljati, žuriti jer utakmica traje 60. minuta i neće se sigurno riješiti u prvih deset minuta, zaključio je Gojun. Mora biti dobra i kvalitetna obrana. Na tome smo bazirali cijelo prvenstvo, a naša je obrana uvijek bila zaštitni znak i nadam se da će i sad biti tako, rekao je Gojun. Cijeli razgovor s Gojunom poslušajte u snimci.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!