20:09 / 04.04.2019.

Autor: M.M./Hina

EURO: Rukometašice s Francuskinjama, Islanđankama i Turkinjama

Ilustracija (Marko Lukunic/PIXSELL)

Ilustracija (Marko Lukunic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatske rukometašice ždrijebane su u skupinu 6 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. zajedno s selekcijama Francuske, Islanda i Turske.
Hrvatske rukometašice ždrijebane su u skupinu 6 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. zajedno s selekcijama Francuske, Islanda i Turske, odlučio je ždrijeb u Kopenhagenu.  

Rukometašice mogu biti zadovoljne ždrijebom na koji će se na EURO u prosincu 2020. godine u  Danskoj i Norveškom plasirati dvije prvoplasirane ekipe u skupini. Utakmice u skupini igrat će se u šest kola po dvokružnom sustavu od 25. rujna do 31. svibnja iduće godine.

U skupini 1 igrat će Nizozemska, Španjolska, Austrija i pobjednik pretkvalifikacija, u skupini 2 su Crna Gora, Madžarska, Italija i Litva, u skupini 3 Njemačka, Bjelorusija, Slovenija i Kosovo, u skupini 4 Rusija, Srbija, Slovačka i Švicarska, u skupini 5 Švedska, Češka, Makedonija i Portugal, te u skupini 7 Rumunjska, Poljska, Ukrajina i Farski otoci.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!