16:28 / 14.01.2018.

Autor: HRT

Duvnjak se ne predaje: Ne gubim nadu i najveći sam navijač

Domagoj Duvnjak (Slavko Midzor/PIXSELL)

Domagoj Duvnjak (Slavko Midzor/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

"Teško mi je pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama, ali se neću predati", rekao je kapetan Domagoj Duvnjak.
Domagoj Duvnjak neće igrati u utakmicama prvoga kruga skupine A Europskog prvenstva u Splitu. Ozljeda lista desne noge zahtijeva strogo mirovanje i svakodnevnu terapiju najsuvremenijim metodama koje bi ga mogle vratiti u momčad.

Moram priznati da mi je teško pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama, ali se neću predati. Prije svega zbog ove ekipe, mojih najvećih prijatelja, ali i cijele javnosti, svih koji ovih dana žive rukomet, poručio je kapetan očekujući nove preglede i uvid u stanje s listom desne noge nakon nekoliko dana odrađenih terapija.

Imamo vrhunske fizioterapeute i liječnike, sve što je potrebno u prvim danima nakon ozljede. Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma, ali, ponavljam, ne gubim nadu i najveći sam navijač. Vjerujem u njih i znam da će se i bez mene složno i sigurno polako penjati prema cilju,
dodao je Duvnjak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!